Naslovnica Sumero aktivnosti Raiffeisen banka je i u 2022. godini kroz donaciju novčanih sredstava pružila...

Raiffeisen banka je i u 2022. godini kroz donaciju novčanih sredstava pružila podršku za rad i aktivnosti Saveza Sumero

Ove godine, zahvaljujući izdvajanju sredstva u dobrotvorne svrhe za svaku transakciju obavljenu Mastercard Shopping karticom s oznakom MC World, Savez Sumero i još dva udruženja – Srce za djecu koja boluju od raka i SOS Dječija sela BiH, su dobila vrijednu donaciju. Iznos od 37.893 KM je podijeljen na tri jednaka dijela i doniran udruženjima.

”Raiffeisen banka i ove godine podržava naše aktivnosti koje su usmjerene ka podizanju kvaliteta života osoba sa invaliditetom i podršku za samostalan život u lokalnim zajednicama. Nadamo se nastavku našeg dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje i u budućnosti. Raiffeisen banka je svijetli primjer kada je riječ o društveno odgovornom poslovanju i podršci značajnim projektima i programima, posebno kada je riječ o osobama sa invaliditetom” – naglasio je Haris Haverić, direktor Saveza Sumero.

Prethodni članakSaradnja CEI Nahla i Saveza Sumero: Zajedno uvijek možemo više!
Naredni članakPotpisan Sporazum za jačanje sistema socijalne zaštite na području općine Jajce: Sumero podržao uspostavu saradnje lokalnih vlasti općine sa nevladinim organizacijama