Naslovnica Sumero aktivnosti Kompanija Violeta podržala program ”Život u lokalnoj zjednici” donacijom proizvoda

Kompanija Violeta podržala program ”Život u lokalnoj zjednici” donacijom proizvoda

Želimo izraziti našu iskrenu zahvalnost kompaniji Violeta na podršci programu ”Život u lokalnoj zajednici”. Donacija proizvoda za Sumero stambene zajednice je izuzetno značajna jer će unaprijediti kvalitet podrške ”Stanovanje u zajednici” kao i sticanje, te razvoj životnih vještina poput održavanja i čišćenja prostora, pranja suđa i održavanja lične higijene osoba s intelektualnim teškoćama.

Unutar programa razvijena je podrška za 150 osoba koji žive samostalno u zasebnim stambenim zajednicama uz podršku stručnog tima u 20 lokalnih zajednica širom BiH.
Hvala Violeta, što ste prepoznali važnost programa i podržali nas svojom velikodušnom donacijom, a koja će imati dugoročan pozitivan uticaj na živote mnogih u Sumero zajednicama.

Kompanija Violeta je vodeći lider na tržištu higijenskih proizvoda u Bosni i Hercegovini, poznata po visokokvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Osnovana 2002. godine, Violeta je brzo postala sinonim za inovativnost, kvalitet i pouzdanost u industriji. Sa širokim asortimanom proizvoda, uključujući papirne ručnike, toalet papir, vlažne maramice, pelene i druge higijenske proizvode, Violeta kontinuirano doprinosi poboljšanju svakodnevnog života građana BiH i šire.

Kompanija se također ističe svojom društvenom odgovornošću i brojnim inicijativama koje podržavaju lokalne zajednice. Donacija za Sumero stambene zajednice još je jedan primjer njihove predanosti unapređenju kvaliteta života u Bosni i Hercegovini.